NOT well

Tuesday, 28 November 2017

Short Vacay ~~ Penang



23-25 November 2017

Kali ni short vacay kita ke Penang, actually this is my second time jalan2 realese tension ke Penang
Wah kuat berjalan sekarang ni ya
Sebenarnya tujuan asal ke Penang ni teman bdk kt bawah tu tgk korea minat bebeno lahai terpaksalah iols layan kpop jgk tp i minat Rain nasib bek hensem


 

Setia Spice Arena Penang

alang2 dah sampai penang apa lg kita jalan2 pusing Penang =) drive sendiri hokey tp mencabar glerr drive situ org2 kt situ ntah apa2 je bawa keta iols mmg kurang kesabaran


 








 





Wonderfoof Museum

 



     

Sarapan kami Roti Canai Jln Transfer pemes katanya tekak iols mmg kureng makanan mamak tp skali try roti ni sedap!! must try it gais 


The most popular here is Pasembuq sebut betu2 pasemburrr...Pasembur ni kat Padang Kota Lama
xpernah rasa makanan ni tp dh sampai ni wajib try hokey so far pasembur ni sedap la jugak.. 

 


Day 1 : Tune hotel (Realy recommended pd sesiapa nk travel kt sini hotelnya murah Rm170 dpt 2                   bilik
         -   Penang street art
         -  Wonderfood museum
         -  Batu Frenggi (Beli souvenir kena pandai pilih kedai)

Day 2 - Breakfast roti canai Jln transfer
           - Penang 3D
           - Chew Jetti
           - Padang Kota Lama
         
Corum View Hotel

Day 3 - Pusing2 sambil tgu flight ke kL terjumpa plak retis korea excited la depa urm

Tamat sudah 3hari 2 mlm cuti cuti d penang walaupn sekejap kami ttp happy

Tuesday, 17 October 2017

Almost five year no see uolss

 14/10/2017 - 15/10/2017

Kembali ke Uum kita lps 5tahun x jumpa.. Wah rasa excited sb lama x jumpa dgn rakan2 seperjuangan satu ketika dulu...

Skrg masing2 sibuk dengan komitmen kerja .. Cuma 2 org je yg x dapat joint sb dah berkeluarga uloss tahniah kwn2

So tinggal lah kami2 yang single ni ...ok jugak hidup single ni time ni lah dapat travel dgn kwn2 kan..Bila dah kawen mmg xde masa dengan kwn2.. cewah ayat sedapkn hati sendiri

Macam2 perangai kawan2 ku ni x kering gusi kalo berbual dari dulu sampai skrg still sama
love & miss all of you

Apa2 pn happy sgt dapat jumpa dengan ulos


                                     Mari Melawat Bukit Kachi yg Di rindui Dpp Sme Bank



                                                                  Uum Kedah




                                             








                             Sebelum balik kasi surprise besday cik ma kita ni
                     Happy besday ima yg ke 28 tahun =)) Moga cpt2 ketemu jodoh






                                                        Makan2 Kuala Perlis