NOT well

Wednesday, 25 April 2018

Happy Birthday!!

I will always remember

and will never forget 26th of April forever

On this special day

Here is a special wish

That you always stay Happy, Healthy and blesses in your life.
May everything you want become a reality,
May this day be the happiest day for you!

Happy Birthday !!


Tuesday, 6 March 2018

Lagu Untuk Mu~~~



Ku tuliskan kenangan tentang cara ku menemukan dirimu
Tentang apa yang membuatku mudah berikan hatiku padamu
Tak kan habis sejuta lagu untuk menceritakan baik mu
Kan teramat panjang puisi tuk menyuratkan cinta ini

Telah habis sudah cinta ini tak lagi tersisa untuk dunia
Kerna telah ku habiskan sisa cintaku hanya untuk mu

Aku pernah berfikir tentang hidup ku tanpa ada diri mu
dapatkah lebih indah dari yang ku jalani sampai kini
Aku selalu bermimpi tentang indah hari tua bersamamu
Tetap manis dipandangan mataku

Bila habis sudah waktu ini tak lagi berpijak pada dunia
telah aku habiskan sisa hidupku hanya untuk mu
Dan Telah habis sudah cinta ini tak lagi tersisa untuk dunia
Kerna telah ku habiskan sisa cintaku hanya untukmu

Bila musim berganti
Sampai waktu terhenti
walau dunia membenci
Ku kan tetap disini...


....Yang Merinduimu...... 



Saturday, 3 March 2018

No more convocation after this



0kay disebabkan ni Last convocation uolss so iolss upload laa kt sini..
lps ni no more convocation!!
sebenarnya si kakak kena paksa attend nga adik2 mana x nya time iols xde sorg pn dtg sedey glerr..
sedey sb gambar konvo sendiri xde

sob sob sob =((


i'm proud of you dpt first class
Tahniah







lovee



eh eh mana kakak mana adik






xde gambar konvo sgt kn sekali bdk2 ni paksa pakai hmm okay laa dari xde kn
wahaaaa

ok 

byeee



Thursday, 28 December 2017

Today is a last Day


Seuntai kata untuk dirasa secebis peristiwa untuk ditatap. 2017 hampir melabuhkan tirai banyak kenangan 2017 ada suka duka tawa gembira tangis dan hiba semua tinggal kenangan untuk mendewasakan hidup ini. Perlu untuk jadikan seseorang tu kuat untuk hari2 mendatang.

Today is a last day for me Agensi Nadi
Cukup 5tahun kerja disini in shaa Allah this is the right time for me to move on for future begins.
Banyak benda dapat belajar sepanjang disini, pengalaman x dapat dibeli dengan wang ringgit ttp bersyukur dengan apa yang ada.

In shaa Allah berkat sokongan family & x lupa dorongan dan kata2 semangat dari kawan lama satu ketika dahulu buatkan diri ini kuat untuk teruskan capai cita2 yang ada. Moga Allah permudakan langkah ini untuk merealisasikan Ezy One Agency in shaa Allah



Last day keja nga awk2 semua 


Last day makan2 tq bos belanja kami 


Moga 2018 membawa sinar dan nafas baru dalam kehidupan ini.

Tuesday, 28 November 2017

Short Vacay ~~ Penang



23-25 November 2017

Kali ni short vacay kita ke Penang, actually this is my second time jalan2 realese tension ke Penang
Wah kuat berjalan sekarang ni ya
Sebenarnya tujuan asal ke Penang ni teman bdk kt bawah tu tgk korea minat bebeno lahai terpaksalah iols layan kpop jgk tp i minat Rain nasib bek hensem


 

Setia Spice Arena Penang

alang2 dah sampai penang apa lg kita jalan2 pusing Penang =) drive sendiri hokey tp mencabar glerr drive situ org2 kt situ ntah apa2 je bawa keta iols mmg kurang kesabaran


 








 





Wonderfoof Museum

 



     

Sarapan kami Roti Canai Jln Transfer pemes katanya tekak iols mmg kureng makanan mamak tp skali try roti ni sedap!! must try it gais 


The most popular here is Pasembuq sebut betu2 pasemburrr...Pasembur ni kat Padang Kota Lama
xpernah rasa makanan ni tp dh sampai ni wajib try hokey so far pasembur ni sedap la jugak.. 

 


Day 1 : Tune hotel (Realy recommended pd sesiapa nk travel kt sini hotelnya murah Rm170 dpt 2                   bilik
         -   Penang street art
         -  Wonderfood museum
         -  Batu Frenggi (Beli souvenir kena pandai pilih kedai)

Day 2 - Breakfast roti canai Jln transfer
           - Penang 3D
           - Chew Jetti
           - Padang Kota Lama
         
Corum View Hotel

Day 3 - Pusing2 sambil tgu flight ke kL terjumpa plak retis korea excited la depa urm

Tamat sudah 3hari 2 mlm cuti cuti d penang walaupn sekejap kami ttp happy